Foto’s maken…  een (kort) moment vastleggen in een beeldopname.


Met het fotograferen, foto's maken kan ik genieten van de dingen wat ik rondom mij zie.

Ik mag graag van mij afkijken waar ik opdat moment ben. Dan kan het zo maar zijn dat ik in ‘fotoranden’ van mij af kijk. Wat binnen een denkbeeldige fotorand valt moet het plaatje, moet de foto vormen en worden. Hierom maak ik veel foto’s en plaats deze later op het internet. Daarbij wil ik een ieder laten genieten waar mijn interesses liggen wat ik fotografeer.

Wie ben ik...? 
Bij het zien van deze half vergane palen op het strand van Terschelling kan men deze vraag stellen.

Wie ben ik...?
Bij het zien van deze half vergane palen op het strand van Terschelling kan men deze vraag stellen.

Arend-Jan Loozeman is mijn naam en mijn woonplaats is Olst. In 2014 kreeg ik het in mij om meer met mijn foto’s te doen en daarom ben ik toen begonnen met mijn website Mijn Kijk op Dingen


Met mijn bezigheden heb ik vaak een fotocamera bij me. Deze bezigheden kunnen divers zijn en dan mag ik graag een fotocamera hanteren en foto’s nemen. Door de foto's die ik daarna op mijn website en op het internet plaats ben ik te volgen. Daarbij mag ik graag mijn beleving, gedachten en mijn waarneming tijdens het nemen van mijn foto’s erbij plaatsen. Mijn Kijk op Dingen door mijn liefhebberijen, interesses en mijn bezigheden. Voor een indruk naar mijn verschillende soorten foto's, zie mijn Portfolio.


Mocht men het leuk vinden om door Mijn Kijk foto’s te laten nemen en deze ontvangen, vraag het mij. Ik ga graag de uitdaging voor anderen aan en wie weet beleven wij samen plezier van. Ga hiervoor naar mijn Contact pagina en schrijf mij aan.

Wat is er te zien op mijn website.


Alle foto's op mijn website kunnen vergroot bekeken worden. Klik hiervoor op mijn foto's.


Op de pagina Mijn Kijk op Dingen plaats ik een Mijn Kijk. Een kijk wat bij mij opkomt bij het moment wanneer ik mijn foto’s neem en later wanneer ik thuis met mijn foto’s bezig ben. Het is een blog met onderwerpen waarbij mijn foto’s mij inspiratie geven. Zo zijn er blogs met foto’s waar weinig woorden zijn geschreven en zo zijn blogs met foto’s waar veel woorden zijn geschreven.


Tussen mijn woorden door staan vaak verwijzingen (de vet en onderstreepte woorden) naar mijn fotowebsites of pagina’s van andere websites. Hierbij is mijn grootste online fotobibliotheek te vinden op Google+.

Door het klikken op een verwijzing wordt een tweede tabblad geopend.


Elke blog op de pagina Mijn Kijk op Dingen is afzonderlijk te bekijken, klik hiervoor op de foto of op de knop.

Bij oudere blogs mag je op de titel klikken

Foto Arend-Jan   --   Instagram   --   Facebook   --   Flickr   --   YouTube

Mijn Fotogalerij    Foto Arend-Jan

Instagram    arend0jan  

Facebook    Arend-Jan  Loozeman

Facebook-pagina    Mijn Kijk op Dingen

Tot slot...


...en dan kom je dit  tafereeltje tegen tijdens een trimloopje. Gelukkig had ik mijn iPhone bij me📷

Deel deze pagina