Lumelien... Lumelientje gaat ze heten💀💡

Mijn vraagstelling begon op een maandagmorgen als volgt;


“Beste,


Bekenden van mij waren afgelopen december in Amsterdam en kwamen langs uw winkel heen. Nu zagen zij een bijzondere verlichting en hadden zoiets van dat dit bij mij past. Vraag is hoe groot en wat de afmetingen zijn van dit kunstwerk? Daarbij wat zijn de aanschafkosten? …en is deze via een postbestelling te bestellen?


In het laatste wanneer u zegt “Nee…” dan maak ik een dagje Amsterdam van. Kom ik vanuit Olst, Overijssel. Ik lees u graag in een reactie. Alvast dank hiervoor.”Als antwoord kwam op mijn e-mail;


“Goedemiddag Arend-Jan,


Wat een ontzettend mooi compliment als je te horen krijgt dat iemand een doodshoofd lamp bij je vind passen! Gelukkig bent u zeker niet de enige wat blijkt uit de interesse voor dit exemplaar. Via bijgaande link is deze lamp via onze webshop te bestellen.


De afmetingen zijn 14 cm breed, 21 cm hoog, de vloerplaat is 12 cm diep en het gewicht is 0,415 kg. De lamp heeft een snoerschakelaar en een aanpasbare lichtkleur.


Dank voor uw interesse, en hopelijk zien we uw bestelling of bezoek tegemoet!


Met vriendelijke groet, Rick”

Waarop ik weer reageerde;


“Goedemorgen Rick,  Lumelien... Lumelientje gaat ze heten💀💡

Lumelien gaat mijn Frits (links) en Harrie (rechts) vergezellen 💀💀💀


Frits woont al vele jaren weer bij mij en komt ooit van een feestartikelenwinkel uit Deventer. Harrie heb ik vorig jaar maart in Amsterdam ontmoet. Het is een leuk stel. Rustig… Heel rustig… Doods……  Al heb ik soms in mij dat zij zitten te klappertanden 💀💀  …ben benieuwd hoe het gaat worden met Lumelien erbij💀🎉💀🎉💀🎉🥶


Voor nu dank in je reactie. Ik wacht mijn bestelling af. Mocht ik binnenkort eens Amsterdam bezoeken (komend voorjaar ergens) dan kom ik je winkel bezoeken.


Met een Stille groet, Arend-Jan”Rick kon mij hierop verblijden met de volgende boodschap;


“Goedemorgen Arend-Jan,


Bedankt voor de bestelling, en ik denk dat Lumelientje een gezellige toevoeging zal zijn aan Frits en Harrie.


Lumelientje zal vandaag tussen zes kartonnetjes via Post NL richting haar nieuwe vrienden worden verzonden. Mocht je tijd en zin hebben zien wij graag een foto tegemoet als Lumelientje de oversteek gemaakt heeft en bij Harrie en Frits staat opgebaard!


Met vriendelijke groet, Rick”


www.bruijnesteijn.nl


......en zo is het nu een gezellige Stille ...maar Lichtvolle gezelligheid in de woonkamer 💀🎉💀🎉💀🎉💡

18 februari 2023

Laat hier een reactie achter.

 
 
 
 

Deel deze pagina