15. apr, 2016

Nem talàlok szavakat… Hogy is kezdjem…?

Met geen pen te beschrijven…

Deze gele bloemen stonden mooi geel te bloeien. Ik heb ze gefotografeerd daar wij te gast waren. Op de achtergrond een kerkdeur. Deze behoort tot de kerkgemeente Kádárta in Hongarije.

Vrijdag 8 april, hoe zal een week op reis gaan met een gezelschap van koorleden voor mij verlopen? Koorleden van De Cantorij, een kerkkoor van de kerk in Olst. Mijn vader zingt daarbij. Zelf heb ik weinig met het koor, behalve dat ik de koorleden bijna allemaal bij hun naam ken.

De Cantorij gaat voor een uitwisseling naar Kádárta in Hongarije. Een bustocht van twee dagen, met een overnachting in Duitsland. Het is voor hen de tweede uitwisseling daar naar toe. Voor een aantal jaren geleden zijn zij daar ook geweest.

Zaterdag 9 april aan het eind van de dag, wij komen aan in Kádárta. Vanaf dat moment…… Ik moet het even laten bezinken. Tot mijzelf komen… De gastvrijheid, verzorging, vriendelijkheid, hun blijdschap om ons weer te zien en wat nog meer naar ons toe…

Beste mensen van Kádárta. Jullie gastvrijheid wat ik bij jullie meegemaakt heb, ik heb er geen woorden voor. Het is met geen pen te beschrijven… Het was geweldig. Dank jullie wel.

Kedves Kàdàrtai gyülekezet, Nem talàlok szavakat amivel megköszönhetnèm a ti vendègszereteteteket, kedvessègeteket. Nagyszerûen èreztem magam es csak egyszerüen  annyit tudok irni, hogy KÖSZÖNÖM

Meest recente reacties

23.10 | 04:03

Het was dan ook prachtig op deze zondag en de reacties waren ook prachtig op deze dag.

21.10 | 17:50

Prachtige omschrijving!

20.10 | 04:55

Jij bent alert

Wie weet wat hier gaat gebeuren. Moest mijn naam even hoog houden

19.10 | 07:20

He nieuw leven in de kijk op. Of een korte opleving.

Deel deze pagina