4. dec, 2015

Cee Ooo Twee Uitstoot compenseren

Ik heb van de week een stuk natuur gekocht voor in mijn woonkamer. Dat geeft mij een stukje natuurlijke vreugde.

Deze natuurlijke vreugde heeft een doel. Allereerst voor mij plezier en vreugde. Daarnaast heeft het een bestemming en het moet wat compenseren bij mij. Dat ben ik iedereen op onze aardbol verplicht. Sinds afgelopen voorjaar, kan ik muntjes stoppen in een parkeerautomaat. Althans, wanneer ik mijn voertuig uit ga rijden en deze ergens geparkeerd moet worden.

Rijden met mijn voertuig, dat doet deze niet zonder reduceren. Hij stoot wat van zich af en het heet Cee Ooo Twee, oftewel kortweg gezegd CO2. Daarom heb ik mij een stuk natuur aangekocht wat de door mij geproduceerde CO2-uitstoot compenseert met extra zuurstof voor mij ……!  ……en natuurlijk voor een ieder. Mijn natuur heeft een naam en heet Tillandsia. Een mooie naam toch…? Ook zeer gemakkelijk in het onderhoud. Zo af en toe een beetje waternevel geven.

Mijn rode voertuig, daar ben ik aan gehecht. Ik heb deze niet vaak gebruikt, maar de laatste dagen veelvuldig. Zo met de winderige en regenachtige herfstachtige dagen. In verschillende standen en vanuit diverse ooghoeken heb ik mijn rode voertuig gebruikt. Ik heb mijn rode voertuig gebruikt om mijn onlangs aangeschafte fotocamera uit te proberen met zijn diverse mogelijkheden.

Oja, er is nog één ding. Ik ben in het bezit van een roze pasje met een pasfoto van mij erop. Hierom mag ik een autostuur in handen hebben. Het liefst heb ik een fietsstuur in handen en met deze weer en wind trotseren. Dat moet ik ook wel, ik ben niet in het bezit van een groot autostuur. Met het fietsen stoot ik al genoeg CO2 van mij af!

Klik hier voor al mijn CO2-foto's.

Meest recente reacties

23.10 | 04:03

Het was dan ook prachtig op deze zondag en de reacties waren ook prachtig op deze dag.

21.10 | 17:50

Prachtige omschrijving!

20.10 | 04:55

Jij bent alert

Wie weet wat hier gaat gebeuren. Moest mijn naam even hoog houden

19.10 | 07:20

He nieuw leven in de kijk op. Of een korte opleving.

Deel deze pagina