30. aug, 2015

Het avontuur leven

Een avontuur beleven? Wanneer beleeft men een avontuur? Als men dan een avontuur beleefd, hoelang duurt het avontuur dan? Waar kan men een avontuur beleven? Hoe beleef je een avontuur? Beleef je een avontuur alleen, met meerdere personen of met een iemand naast je?

Vragen en nog eens vragen. Vragen over een avontuur. Wat is de definitie van het woord 'avontuur'? Volgens van Dale is het, het volgende;

  1. Spannende gebeurtenissen. Ja, dat kan. Een avontuur kan spannend zijn.
  2. Vreemde of onverwachte gebeurtenissen. Een avontuur kan iets zijn wat je niet verwacht. Iets onverwacht in je dagelijkse leven bijvoorbeeld, wat jij normaal gesproken niet zou beleven.

Het leven bestaat voor de meesten uit een dagelijks levenspatroon. 's Morgens opstaan. Voor de meesten mensen onder ons een gezinsleven. De dagelijkse werkzaamheden waar we normaal gesproken naar toe gaan, daar waar wij voor het grootste deel de dag doorbrengen en besteden. 's Avonds de thuissituatie, sporten, verenigingsleven of wat dan ook. Dan kan het zijn dat wanneer men bij deze dagelijkse dingen iets onverwacht meemaakt het als een avontuur beschouwd.

Maar je kunt zelf ook een avontuur beginnen. Door iets nieuws beginnen, iets wat je niet eerder hebt gedaan. Zo ben ik zelf met mijn website Mijn Kijk op Dingen begonnen. Een avontuur op het wereldwijde en aardse internet. Gaandeweg mijn inbreng op het internet ben ik daar avonturen begonnen. Zoals het over en weer communiceren met andere mensen op het internet.

Met één van de ontstane communicaties is er een groot avontuur ontstaan. Daar werd naast het communiceren via het internet samen wandeltochten wandelen. Daarbij werd er door elkaar direct in de ogen aankijkend gecommuniceerd. Het avontuur werd groter. Alexandra Koch en ik zijn heel dicht bij elkaar gekomen en wij samen beleven veelvuldig een avontuur.

Nu was ik al een avontuur begonnen op het internet. Dat heeft bij Alexandra interesse gewekt. Zij heeft al vele avonturen beleefd voor dat ik haar heb leren kennen. Zij wil dat delen met het wereldwijde en aardse internet, zodat een ieder het kan lezen en haar avonturen mee kan beleven. Nu is zij ook begonnen met haar avontuur op het internet en zij noemt haar avontuur ' Het avontuur leven '.

Je kunt haar vinden op het volgende; www.hetavontuurleven.com

Over de foto in dit onderwerp, dat heb ik deze zomer op een zomerse zondag genomen in Elburg.

Meest recente reacties

23.10 | 04:03

Het was dan ook prachtig op deze zondag en de reacties waren ook prachtig op deze dag.

21.10 | 17:50

Prachtige omschrijving!

20.10 | 04:55

Jij bent alert

Wie weet wat hier gaat gebeuren. Moest mijn naam even hoog houden

19.10 | 07:20

He nieuw leven in de kijk op. Of een korte opleving.

Deel deze pagina