13. jul, 2015

Fietsende schaduwen

Twee schaduwen op het wegdek. Samen fietsend. Hun wielen volgen de schaduwen. Daarbij suizen deze wielen over het wegdek. Het wegdek ergens tussen Bentelo en Boekelo, ergens in het Twentse landschap.

Een van deze schaduwbeelden houdt een schaduwbeeld van een fotocamera omhoog om van deze fietsende schaduwbeelden een foto te maken. Het is hem gevraagd door het andere schaduwbeeld wat hier aan het fietsen is. Dit tafereel speelde afgelopen zaterdag af.

Twee schaduwbeelden wat samen aan het fietsen zijn, gevolgd door hun wielen. Achter deze wielen, van de fietsen waar deze toe behoren, zitten twee fietsers te trappen op hun pedalen. Zij hebben elkaar gevonden. Vandaag in Bentelo. Hij was daar op doorreis naar verder. Zij is hem tegemoet komen fietsen. Het einddoel van deze fietsreis is een plek waar zij meer kunnen vinden van elkaar.

Twee schaduwbeelden wat samen aan het fietsen zijn. Dit tafereel heeft al vaker plaatsgevonden en het gaat vaker plaatsvinden. Voor binnenkort, zij hebben hun vakantieplannen gereed en gaan samen fietsen.

Meest recente reacties

23.10 | 04:03

Het was dan ook prachtig op deze zondag en de reacties waren ook prachtig op deze dag.

21.10 | 17:50

Prachtige omschrijving!

20.10 | 04:55

Jij bent alert

Wie weet wat hier gaat gebeuren. Moest mijn naam even hoog houden

19.10 | 07:20

He nieuw leven in de kijk op. Of een korte opleving.

Deel deze pagina